top of page

Relatietherapie in Borgerhout (Antwerpen) - Guy Renwart

Relatietherapie biedt ruimte aan ieder koppel die daar de nood toe ervaart, om in alle veiligheid elkaar te ontmoeten in wederzijds respect samen met de therapeut.

Koppels worden met vele vragen geconfronteerd en er zijn geen pasklare antwoorden meer. Ze moeten leren omgaan met elkaars familie, met de eisen die hun werk stellen of het verlies ervan, met de financiële werkelijkheid, met kinderen, met seksualiteit, vrije tijd …

Of ze zijn verliefd geworden, maar merken dat het niet eenvoudig is om een duurzame intimiteit en liefde te ontwikkelen. Hoe moeten ze met z’n tweeën een nieuwe eenheid vormen zonder zichzelf in elkaar te verliezen of anderzijds als vreemden te eindigen die elkaar alleen ’s avonds nog ontmoeten?

De relatietherapeut ziet het koppel als groeipool van de samenleving. Zijn ondersteunende aanwezigheid geeft het koppel de kans om bij al deze vragen stil te staan, met nieuw geduld, openheid en mededogen.

Uit dit samenspel ontstaan nieuwe zienswijzen, zingevingen, helende en geheelde gevoelens, creatieve oplossingen. De dialoog biedt de mogelijkheid om met aandacht stil te staan bij, wat wil ik, wat wil de ander en vooral wat willen we samen (ook als scheiding als enige oplossing overblijft). Zo wordt een koppel van vandaag pionier voor de toekomstige generaties.

Op zoek naar relatietherapie in Borgerhout, provincie Antwerpen, Kempen?

Renwart Guy relatietherapie in Borgerhout
Renwart Guy relatietherapie in Borgerhout
bottom of page